Eu sunt Adrian Petrasca

Desi astăzi mă bucur de rezultate impresionante, generând milioane de euro pentru clienții din România, de unde și rezultate frumoase pentru mine însumi, trebuie să recunoaștem că viața nu a fost mereu lapte și miere.


Am început cariera în domeniul ingineriei, mai exact în construcții. Criza din 2009 și consecințele sale m-au determinat să explorez noi orizonturi și, începând din 2016, am pășit în lumea online-ului, investind în diferite proiecte din domeniul eCommerce-ului. Atunci am dat naștere primului meu magazin online pe platforma Amazon din SUA, iar de acolo a început totul.


Fiind pasionat de comunitatea care mi-a oferit această oportunitate de a învăța marketing și având o recunoștință imensă față de cei care m-au ghidat, am fost invitat să fiu mentor în cadrul Amazonienii România. De-a lungul anilor, am avut privilegiul de a lucra cu peste 4000 de antreprenori în cadrul cursurilor lor.

Acestă experiență mi-a permis să observ și să dezvolt abilitățile necesare pentru a construi afaceri online și să înțeleg mindset-ul care face diferența între câștigători și cei care doar încearcă.


Prin intermediul proiectului Smart Start împărtășesc cu tine cât mai multe informații din tot ceea ce am descoperit pe acest drum al online-ului și al afacerilor, ca împreună să creem un mediu antreprenorial așa cum și eu mi-aș fi dorit să existe atunci când m-am apucat de treabă.


Dacă ai orice mesaj care vrei să ajungă la mine, te rog să-mi trimiți un email pe adrian@smartstart.ro .

Created with systeme.io